FujiFilm

Revolutionaire X-trans sensor

GoPro

Dé Actie Sport Camera

Klein en makkelijk

Met spiegelreflex kwaliteit

/

Met een goed advies koopt u de camera die het beste bij u past.

Foto apparatuur

Met een goed advies koopt u de camera die het beste bij u past en waarmee u met veel plezier mooie foto's mee maakt. U heeft de keuze uit klein en makkelijk of iets minder klein en meer mogelijkheden.

Als u een camera bij de fotovakman koopt kunt u natuurlijk zo vaak u wilt langskomen met vragen over uw camera, maar ook voor tips voor betere foto's. Dat is allemaal bij de prijs inbegrepen.

Ook over belangrijke toebehoren zoals filter, tas, statief, geheugen, flitser e.d. krijgt u goed advies.

Ik ben zelf erg enthousiast over de Fujifilm camera's met de revolutionaire X-trans sensor. Kom eens langs in de winkel en ik zal u er graag alles over vertellen.

Image

Gopro camera

"Hoge videokwaliteit en talrijke opties"

GoPro

Image Fotoautofocus is officieel dealer van GoPro camera's. Met de GoPro camera's worden grenzen verlegd. Deze kleine camera's maken het mogelijk om video en foto opnames te maken die voorheen onmogelijk waren.

Door zijn hoge videokwaliteit en talrijke opties heeft de GoPro camera zich de laatste jaren bewezen als dé Actie Sport Camera.

Ook voor onderwater zijn de GoPro camera's een uitkomst. Met de maximaal 4K kwaliteit kunnen prachtige foto en video opnamen gemaakt worden van bijvoorbeeld een duikvakantie. Afhankelijk van model en behuizing kunnen de camera's tot 60 meter onderwater gebruikt worden.